توجه : این فایل به صورت فایل ورد (Word) ارائه میگردد و قابل تغییر می باشد
دانلود رایگان كاربرد استخراج با سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی دارای 107 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود رایگان كاربرد استخراج با سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
مقدمه:
استخراج با حلال یكی از قدیمیترین روشهای جداسازی بوده و بدون شك تاریخ استفاده از آن به قبل از میلاد برمیگردد. علم استخراج با حلال در طی مدت زمان طولانی، توسعه یافته است و بیشترین پیشرفت در مورد حلالها و سیالهای مورد استفاده در فرآیندهای استخراج بوده است. روشهای استخراجی نظیر، سونیكیشن1، سوكسله2، استخراج با فاز جامد و استخراج مایع-مایع كه مدتها پیش ابداع شدهاند امروزه نیز به همان صورت قبلی جهت تهیه نمونه بكار میروند. بعلاوه، روشهای استخراج با حلالهای مایع نظیر سوكسله دارای محدودیتهای مختلفی همچون آلودگی محیط زیست بدلیل وجود حلالهای دورریز، بازگیری ناقص نمونهها، وقت گیر بودن فرآیند، مصرف زیاد حلال و... هستند. بدینترتیب، محققان به فكر ابداع روش جدید استخراجی افتادند كه علاوه براینكه معایب فوق را نداشته باشد بلكه دارای مزایای چندی نیز باشند. یكی ازاین روشها، استخراج با سیال فوق بحرانی3 (SFE) است كه مزیتهای بسیاری دارد كه از مهمترین آنها میتوانیم به كاهش زمان استخراج و عدم آلودگی محیط زیست اشاره كرد.